Развојот на граѓанството на Балканот и Македонија

На 23 декември учениците од осмите одделенија направија прошетка низ Старата скопска чаршија како дел од темата ,,Развојот на граѓанството на Балканот и Македонија" по предметот историја. При тоа ги посетија Даут пашиниот амам, Чифте амам, Куршумли ан и Музејот на Македонија, Сули ан, Капан ан и црквите Свети Димитрија и Свети Спас каде што го посетија и музејот посветен на Гоце Делчев.

ООУ КРУМЕ КЕПЕСКИ

ул. Христо Татарчев бр. 46
Општина Кисела Вода
Скопје
1000
Република Македонија
+389.22777500

 

 

© 2016 OOUKRUMEKEPESKI. All Rights Reserved.