FotoJet 3 FotoJet
FotoJet 3 FotoJet
FotoJet Esenska rabotilnica
Den na ucitelot Detska nedela

Ученички изработки по повод
8-ми април 
патрониот празник
на нашето училиште

FotoJet 11

ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

 Одбележување на 8-ми април
патрониот празник на нашето училиште

naslovna

ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

Одбележување на „2-ри април
Светски ден на свесноста за аутизам“

2 3

ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

Освоени први места на регионалниот
натпревар 
по математика за 2021 година

Matematika

ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

Талентите по ликовно образование
продолжуваат со изненадувањата

naslov

 ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

Погледнете ги прекрасните цртежи
на наша ученичка

naslov2

 ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК
 Видео-презентации на учениците
од 4-2 одделение на темата МАГНЕТИ

MagnetiПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

Изработка на макета од тесто на тема
Релјеф на Р.С.Македонија

FotoJet 1ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

 

Изработки на учениците од 4 одделение
на темата ЕКОЛОГИЈА

Ekologija Ucenici 4to

 ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

 Презентација на учениците од 4 одделение
на темата Струјно коло

Screenshot 1

ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

НОВОГОДИШНА РАБОТИЛНИЦА

viber image 2020 12 28 11 36 38ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК  

       ЕКСПЕРИМЕНТИ ПО ПРЕДМЕТОТ
ПРИРОДНИ НАУКИ

eksperiment

ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК            

УЧИМЕ, ТВОРИМЕ И КРЕАТИВНО СЕ ИЗРАЗУВАМЕ

Tvorbi 2ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК 
 ОНЛАЈН УЧЕЊЕ МАТЕМАТИКА ПРЕКУ ИГРИ И ЗАБАВА

Screenshot 5

            ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

 

 Screenshot 2

ЧАС ПО ФИЗИЧКО ВОСПИТУВАЊЕ:

Ученици од 2 одделение.
Вежби за загревање под раководство на
наставничките Маја Грнчиштанова, Вера Мијајлеска
и Андријана Анчевска.

ПОВЕЌЕ НА ОВОЈ ЛИНК

 
Облечи се како познат сликарски портрет


ЗАДАЧА ПО ЛИКОВНО:
Облечи се како познат сликарски п
ортрет

Нашите ученици и во услови на пандемија
успеваат да бидат изненадувачки креативни. 
(ПОГЛЕДНИ ГИ СИТЕ ФОТОГРАФИИ)

 
 
     

ООУ КРУМЕ КЕПЕСКИ

ул. Христо Татарчев бр. 46
Општина Кисела Вода
Скопје
1000
Република Македонија
+389.22777500

 

 

© 2016 OOUKRUMEKEPESKI. All Rights Reserved.