Ден на планетата Земја

По повод 22 Април -Ден на планетата Земја, 

одделенскиот раководител Билјана Јовчева со своите ученици од второ - 4 одделение од подрачното училиште 
изработија видео лекција во која ги искажаа своите пораки за доброто на својата планета, пишуваа и цртаа и Ви порачаа: Ние се грижиме, а ти?
ВИДЕАТА ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ОВДЕ
Den na planeta zemja 
Den na planeta zemja 2   

ООУ КРУМЕ КЕПЕСКИ

ул. Христо Татарчев бр. 46
Општина Кисела Вода
Скопје
1000
Република Македонија
+389.22777500

 

 

© 2016 OOUKRUMEKEPESKI. All Rights Reserved.