РастенијатасеЖиваприрода

Учениците од прво одделение вклучени во истражување на растенијата како дел од темата „Растенијата се жива природа“. Наставници Сузана Ангелова и Соња Спасовка.  

258884100 569645534133340 3755589761630158926 n

258381680 266140882023042 927335411977129378 n

258158358 583941942666858 3261410135683282572 n

255967324 291778472856465 5066426094009854272 n

255161282 598178374720790 584485420708585239 n tonemapped

ООУ КРУМЕ КЕПЕСКИ

ул. Христо Татарчев бр. 46
Општина Кисела Вода
Скопје
1000
Република Македонија
+389.22777500

 

 

© 2016 OOUKRUMEKEPESKI. All Rights Reserved.